10junior90 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam. Od roku posiadam już Megane 2 Hatchback 3 drzwi z roku 2003. I tak od roku powoli zmieniam w niej car audi. Zostało już wymienione radio na JVC KD-X250BT. W przednich drzwiach zostały juz wymienione głośniki na HERTZ DIECI DSK 130. No i przyszedł czas na tył. I tu zaczyna się mój problem. Nie chce za bardzo dziurawić półki bagażnikowej. Po bokach widać jakby było jakieś miejsce na głośniki. Ale nie wiem jaki rozmiar tam pasuje.Dlatego zwracam się o pomoc do Was. Czy ktoś wie czy da rade tam zamontować głośniki i czy ktoś już takie coś robił i jaki rozmiar można tam zamontować? Dołączam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriwo2301 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Hej, mam taki sam model auta i podobnie chcę "ulepszyć" trochę nagłośnienie. Z tego co kojarzę to na tyle są 13. Powiedz mi jak grają Hertz DKS 130 ? Pozdrawiam! Edytowane 8 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Koledzy, ja na Waszym miejscu wolałbym zamontować jakiś mały aktywny subwoofer w boczku, w bagażniku niż instalować dodatkowe tylne głośniki. Siedząc z przodu i tak nie usłyszycie tylnych głośników, najważniejszy jest przód + tony niskie produkowane przez subwoofer i to Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Z tyłu masz 13. Nie wiem czy tylko u mnie występuje ten problem, że z tyłu grają cicho, podłączyłem Pioneer czy JBL i grają bardzo cicho. Więc poświęciłem tylną półkę i tam wrzuciłem głośniki, podłączyłem bezpośrednio do radia i grają głośno jak z przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi