mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich na forum, nabyłem niedawno Meganke iii na razie poznaje auto. Do tej pory był Opel i jest jako drugie auto, może ktoś z kolegów posiada instrukcję napraw i eksploatacji w dpf. do megane iii 1,5 dci z góry bardzo dziękuję. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Instrukcja do Megane III ph1 oraz instrukcja do radia w dziale "Download". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) dzięki Kolego Dodano: 28 sty 2015 - 12:17 Chodzi mi o inną, taką to mam. Interesuje mnie ta rozszerzona szczegółowa typu jak wymienić rozrząd, wymiana filtrów itp. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) To szukaj pod hasłem "Dialogys" - dokumentacja techniczna Renault. Jest jeszcze coś takiego: http://megane.com.pl/files/file/163-instrukcje-serwisowe-do-meganesecenic-iii/ Edytowane 28 Stycznia 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Chodzi mi o coś takiego w tylko w pdf http://www.bookmaster.pl/renault,megane,modele,1999,2002/ksiazka/30180.xhtml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie ma, jedynie w/w serwisówka po angielsku, ale jest do ph1 - mogą być różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 a jaka jest różnica ph 1 czy ph2 bo nie wiem o co chodzi moja jest megane iii 1,5 dci 110 koni fap 2011r to jaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Masz ph1, od 2012 była produkowana ph2 po liftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 dzięki a może masz do ph1 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kolega kataryniarz w drugim poście podał Ci skąd możesz sobie ściągnąć serwisówki. Niestety jak na razie są one jedynie w j. angielskim, dotychczas nie trafiłem na tłumaczenia na j. polski. Może ktoś takie ma, ale dotychczas nie chciał się podzielić. Ze zrozumiałych względów serwisówki obejmują wszystkie wersje silnikowe i wyposażenia. Trzeba sobie w nich poszukać to co kogo interesuje, np. procedurę wymiany rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Właśnie chodzi mi o wymianę rozrządu chciałem popatrzeć jak to wygląda, gdzie i jak się blokuje koła. Robiłem wcześniej w oplu 1.7 cdti i poszło łatwo dużo info miałem własnie z forum łącznie z taką instrukcją, a w reno będzie to pierwszy raz dlatego się tak się interesuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Panowie dzięki za te serwisówki. Jakoś wcześniej mi umknęły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi