johnrambo Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Hej, mam dość proste pytanie. Kiedy zgaszę silnik i otwieram drzwi kierowcy radio się wyłącza, brzęczyk przypomina żebym zabrał kartę - jest ok. Czasem jednak chciałbym zgasić silnik, otworzyć drzwi kierowcy (idę tankować), ale nie chcę aby radio się wyłączało. Czy jest na to jakiś myk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Włącz przyciskiem radio, jak się wyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Otwórz drzwi, zgaś silnik, wyjmij katę i idź tankować;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Włącz przyciskiem radio, jak się wyłączy. Nie sprawdzi się kiedy pasażerowie słuchają coś z usb. Utwór (audiobook) odtwarzany jest od początku. Dodano: 03 lut 2015 - 16:40 Otwórz drzwi, zgaś silnik, wyjmij katę i idź tankować;) Muszę sprawdzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 U mnie w megance to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 U mnie w obu nie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Zależy od wersji oprogramowania radia, tak samo jak wznawianie utworu zamiast kontynuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Otwórz drzwi, zgaś silnik, wyjmij katę i idź tankować;) Sprawdziłem i nestety nie działa - wszystko się wyłącza Edytowane 4 Lutego 2015 przez johnrambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi