pysio30 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Kilka dni temu kupilem zonie Meganke CC i jak to zwykle bywa mam kilka pytan . Pierwszy problem to nie dziala mi ta regolacja wysokosci swiecenia reflektorow po lewej stronie kierownicy mam pokretlo ale reflektory na toto nie reaguja wiec doczytalem ze moze jest czujnik i powinien byc w okolicach lewego wachacza wahacza wiec zerknalem tam i znalazlem takie oto cosik jak na zdjeciu. Jest jakas wtyczka ale niepodpieta i nie wiem czy to tak am byc czy to jest od czujnika ktory przestal istniec czy co to w ogole jest. prosze o pomoc bo mnie martwia te swiatla. aaa i przy okazji jak to sprawdzic czy mam megane II ph1 czy phII ? Regulamin 5.6 - pl-literki, interpunkcja 5.7 - ortografia Kolego, zalecam ponowną lekturę regulaminu forum. damiar Edytowane 3 Lutego 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Weź tu doradź, jak tu wszystko oślepia na czerwono :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jeżeli nie masz ksenonów to pozostaje ci regulacja ręczna ze środka auta. Czujniki na wahaczach maja auta wyposażone w ksenony i wtedy nie ma regulacji w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jest to wtyczka od czujnika do poziomowania lamp ksenonowych. Jeżeli masz zwykłe halogenowe lampy to ten przewód jest zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi