F1Fanatic Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie szwagry :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Padł mi mechanizm opuszczania szyby, kupiłem nowy i dałem ''fachowcom'' do założenie (od strony kierowcy). No i właśnie po zamontowaniu przez ten niebywały duet (wyślę tam ekipę usterki czegoś takiego nikt jeszcze nie widział :lol: ) i złożeniu drzwi zauważyłem na drugi dzień, że wyświetlacz nie pokazuje temperatury. Nawciskałem wszystko, ale wygląda jakby czujnik...znikł. No właśnie gdzie ten czujnik się znajduje?? Coś mi się wydaje, że w tych drzwiach i ten duet coś naskrobał. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 27 Lutego 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No właśnie gdzie ten czujnik się znajduje?? W lusterku drzwi kierowcy.http://megane.com.pl/files/file/251-wymiana-czujnika-temp-zew-megane-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki wielkie. Rzeczywiście było coś niedopiętego w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi