daroo1232 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam Poszukuje dobrego i niedrogiego megane iii rocznikowo 2009-2010 <><><><><><><><><><>><><><><> czy ten silkin posiada filtr cząstek stałych i koło dwumasowe?? <><><><><><><><><><>><><><><> jakiego rodzaju są w nim wtryski? Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ten właśnie silnik nie ma FAP, jeden z powodów, dla których go wybrałem. Nieco tańszy olej, ale moment obrotowy pojawia się później niź w silnikach z FAP. mechanik mi mówił, że dwumasa jest. Co do wtrysków nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo1232 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) dzięki za informację, ciekawi mnie czy wtryski są Delphi czy nie, mam nadzieję że nie, ktoś się orientuje po jakim przebiegu mniej więcej dwumas będzie do wymiany? Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Wtryski masz SIEMENSA. Dwumas nie jest taki starsznie drogi, żeby dyskwalifikować auto do zakupu. Może przeżyć 100 a może i 300 kkm Edytowane 15 Marca 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo1232 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) jasna sprawa, nie odrzucam samochodów które mają dwumas, zdaje się że modele posiadające ponad 90KM posiadają ten osprzęt. <><><><><><><><><><>><><><><> Dobrze żę Simensa wtryski, czytałem żę wytrzymują dłużęj, a ostatnio oglądałem taką megankę z 2009 roku miała 218 tyś km. <><><><><><><><><><>><><><><> Orientujecie się ile mniej więcej kosztuje wymiana dwumasa wraz ze sprzęgłem? oraz regeneracja turbosprężarki w tym modelu? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi