heks Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Połączono w jeden temat. Zamierzam pojechać do Warszawy obejrzeć Megankę III Coupe i jeżeli wstępnie będzie OK chciałbym ją gdzieś dokładnie sprawdzić. Jaki warsztat poza ASO możecie polecić do sprawdzenia auta w Warszawie? Będę wdzięczny za info. Edytowane 21 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) A co jedziesz oglądać? :) też się wybieram po Coupe jutro akurat. Co do warsztatu, ja akurat zleciłem zdalne sprawdzenie samochodu takim chłopakom z klubu Audi A3, którzy zajmują się na co dzień sprawdzaniem samochodów i git - dostałem 200 zdjęć + raport z inspekcji. Jak dopłaci się 100 PLN, to przy okazji na kanale sprawdzą wycieki, zawieszenie i takie tam. Więc w jednym przypadku zaoszczędziłem sobie 10 godzin jazdy, w drugim - wiedziałem, że mogę brać w ciemno :D Jak coś, odezwij się na priv to zarzucę Ci namiar :) Edytowane 19 Marca 2015 przez grabbou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Upatrzyłem Megankę III Coupe, niestety właściciel nie potrafi do końca opisać pełnego wyposażenia auta. Czy mogę prosić o pomoc i rozkodowanie pełnej wersji wyposażenia po numerze VIN VF1DZOV0643557752 Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Zaloguj się na renault.pl tam sobie sprawdzisz co auto posiada. Opis w języku gdzie auto zostało zarejestrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Już próbowałem, niestety nie znam daty pierwszej rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ale znasz rok produkcji, próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Znalazłem 3 ogłoszenia Meganki III Coupe z silnikiem 1.4TCE: http://otomoto.pl/renault-megane-iii-C36294749.html http://otomoto.pl/renault-megane-iii-C36262914.html http://otomoto.pl/renault-megane-iii-1-4-tce-salon-pl-idealna-i-wlasciciel-C36293496.html Czy może ktoś z Was oglądał już te auta i może coś o nich powiedzieć? Edytowane 21 Marca 2015 przez heks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi