klusek1973 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam serdecznie, jestem tutaj "nowy" i potrzebuję pomocy: mam problem z tylnym światłem przeciwmgielnym, tj. "padło", proszę o pomoc w znalezieniu bezpiecznika do tego światła (bo nie ma tam prądu i kontrolka na desce też zgasła). Pozdrawiam ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie ma specjalnego bezpiecznika od świateł tylnych przeciwmgłowych. Zasilanie wychodzi bezpośrednio z modułu kontroli elektrycznej kabiny. Jeżeli nie zaświeca się też kontrolka na wyświetlaczu to może coś z przełącznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli żarówka jest przepalona lub jej nie ma albo jest przerwa w odwodzie to kontrolka na wyświetlaczu się nie zaświeci, a gdy żarówki nie będzie to moduł nie poda zasilania. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi