roberto197272 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Potwierdzam baza jest w całej europie ta sama. Korzystając w moim przypadku z ASO w Niemczech , wpisy są również w Polskim systemie. Wiem bo sprawdziłem po vinie jak byłem w polskim ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Sprawdziłem przebieg dzwoniąc do ASO może być coś trefny bo niecałe 33 tysiące miał w czerwcu na przeglądzie w ASO. Chyba że extreme666 ma racje i auto od czerwca czekało na naprawę :/ extreme666 możesz powiedzieć mi skąd te przypuszczenia z tym przodem i lewym bokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Patrz na pasowanie elementów nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie będę ukrywał że jestem laikiem i nie mam pojęcia co z nimi jest nie tak. Chętnie bym się dowiedział czegoś więcej od Ciebie na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi