Luktech Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam Mam nawigację w moim renault Megane III 2009r. Chcę kupić kartę pamięci, aby zainstalować na niej mapy i korzystać z nawigacji. Jaka karta powinna to być? Nie chodzi mi o pojemność (zapewne kupię 8GB, aby zmieściły się mapy europy Zachodniej) Czy to musi być SD, czy może SDHC???? Czy może to być micro SD z adapterem, czy nie? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Każda pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfm2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U mnie siedzi 8GB SDHC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luktech Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A jaką wersję map wgrać? Zależy mi na całej Europie, żeby była w miarę aktualna. Jaka jest najnowsza wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Najnowsza dostępna mapa Europy, pośrednio do pobrania: https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/maps-services/maps/selector/ Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luktech Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak rozpoznać, czy w aucie jest CARMINAT LIVE czy zwykły CARMINAT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Live ma animowaną grafikę jak zmieniasz ekrany to coś jak animacja Wersja softu w Live 9.x w zwykłym 8.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobercikN Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak rozpoznać, czy w aucie jest CARMINAT LIVE czy zwykły CARMINAT?? Teraz roczna subskrypcja tomtoma na stronie w anglii jest za 20£ więc za ok 100zl masz roczna subskrypcje :o https://www.tomtom.com/en_gb/drive/maps-services/maps/selector/#deviceSelected=11981&mapSelected=Europe Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz111 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Jaka karta powinna to być? Nie chodzi mi o pojemność (zapewne kupię 8GB, aby zmieściły się mapy europy Zachodniej) Czy to musi być SD, czy może SDHC???? Czy może to być micro SD z adapterem, czy nie? Mi wczoraj pani z TomToma kazała kupić 4GB kartę SD. Kupiłem SDHC mini z adapterem i śmiga. Dodano: 28 kwi 2015 - 18:11 Jak rozpoznać, czy w aucie jest CARMINAT LIVE czy zwykły CARMINAT?? Myślę że po włożeniu czystej karty SD do nawigacji i odpaleniu auta na moment na karcie zrobi się katalog. potem weź kartę do kompa i pod darmowym programem TOMTOM HOME wykryje ci urządzenie. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez spawacz111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Teraz roczna subskrypcja tomtoma na stronie w anglii jest za 20£ więc za ok 100zl masz roczna subskrypcje :o https://www.tomtom.com/en_gb/drive/maps-services/maps/selector/#deviceSelected=11981&mapSelected=Europe Dziś już nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi