Scooterek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mam Megi II phI i daszek z błyszczącego plastiku - próbował ktoś może go wymienić na ten z phII ??? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja nie próbowałem ale wydaje mi się że ten z ph1 jest ładniejszy Czemu chcesz wymieniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 bo sie cholernie w przedniej szybie odbija :-/ pytam tylko z ciekawości bo da się z tym życ, ale jakby się pojawiła szansa na wymanę to chyba poważnie bym się nad tym zastanowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 nie lepiej go poflokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A ja bym obszyl skora (tak jak np. w 206 GT)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi