Raventador Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam, posiadam CLIP'a do Renault, jak wykonać diagnostykę wtrysków? Któryś jest uwalony i chcę to sprawdzić.... Ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wtrysk, parametry bieżące i popatrz na korekty wtrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja też się uczę Clipa ,przydadzą się takie wiadomości. Dodano: 27 kwi 2015 - 18:16 Niestety sposób podany u mnie i jeszcze innego posiadacza Clipa 146 nie działa. Na innym forum piszą tak;Wtrysk-test funkcji-regulacja ciśnienia paliwa i w tabelkę wpisać korekcja wtryskiwaczy. Niestety po wpisaniu pisze nie spełnione wymogi. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi