wdamian Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. W jaki sposób mogę skasować inspekcję serwisową "zaplanuj przegląd" w Megane III? Z góry przepraszam jeśli wątek jest w niewłaściwym miejscu. Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Podobnie jak w starej wersji. Według instrukcji po angielsku należy postąpić w sposób podany poniżej + ewentualnie tłumacz google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdamian Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dziękuję bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 A wie ktoś czy można zmienić wyświetlany interwał wymiany z 30 na 15 tys.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Mozna ale musisz podpiac sie pod CLIP-a. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki ... i przydzielam pasek P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil232 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam kasuje tak ale ona nieodliczonego kilometrów przejechałem 60km a tam dalej 30000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Bo dopiero po przejechaniu 100 km się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Siemka, co ile wymieniacie olej z filtrami w Waszych MIII? Ja mam 1.4tce i tak cYtalem ze wystarczy po ok 2 latach lub 15-20tys. Co o tym myślicie? Jaki olej najlepiej? Elf 900SXR jest ok? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam. Max 15000/1rok - zależy co pierwsze nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Witam poszukuję osoby z clipem z Poznania i okolic, bo ponoć tak można zmienić interwały inspekcji olejowej z 30.000km/24 miesiące na 15.000km/12 miesięcy. Ktoś pomoże? Oczywiście odpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi