Maksim Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam, mam problem, ponieważ przy chęci podłączenia ledów chciałem wypiąć kostkę pod bezpiecznikami w komorze silnika, żeby się do niej wczepić na + po zapłonie. Jednak za mocno pociągnąłem i wszystkie przewody mi wyleciały. Ma ktoś może fotkę albo informacje jak powinno wyglądać prawidłowe podłączenie tych kabli? Chyba całego neta przekopałem i nie znalazłem dobrej jakości zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek13 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dobierz do rocznika http://megane.com.pl/files/file/174-schematy-elektryczne-megane-i-scenic/ Tu na 2-ej stronie masz oznaczenia kolorów GENE.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gdybyś miał problem ze znalezieniem odpowiedniego schematu to zamieszczam poniżej schemat z tym złączem co zaznaczyłeś. Złącze CN oznaczone dymkiem. Brak na nim pinów 5 i 12 ale do nich dochodzą dwa niebieskie kabelki do zasilania pozycyjnych. 5-prawe pozycyjne, 12-lewe. Kolory przewodów masz w linku w poście powyżej. 0244_A3.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksim Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzięki wielkie za te schematy. Jesteście wielcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splawik Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam, mam ten sam problem. Na schematach niestety się nie znam. Kable wyjąłem przez przypadek, ale nie jestem w stanie odtworzyć kolejności kolorów. Czy masz może jakieś zdjęcia, na których widać jak to powinno być? Albo jesteś w stanie jakoś to wytłumaczyć? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi