mrarek Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jest sobie taki "wzór" wyświetlacza: U siebie go nie mam. Można aktywować CLIPm jakies inne wzory, niż te które aktualnie mam dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Duzo pali ci na postoju...10 litrów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Duzo pali ci na postoju...10 litrów...? U siebie go nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 mrarek Ty masz licznik poliftowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wow :) Czyli licznik z PhII, a auto PhI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Niedawno mieliście (o ile dobrze kojarzę) mój licznik z SCII. Mam nadzieję, że SCIII nie robi już takich numerów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jak narazie nic się nie dzieje A licznik był u Arka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Też bym chciał taką skórkę z ph II u siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 To wyświetlacz prawdopodobnie z SCIII PhII Czy mógłby właściciel takiego pojazdu wstawić fotkę wyświetlacza z tym motywem co na zdjęciu, ale jeszcze włączonym tempomatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi