mayson Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam, Dziś w czasie mycia auta na myjni ręcznej odpadło mi logo z dekielka tylnego, prawego koła. Jak widać na dołączonym zdjęciu, zaczepy na logo są już częściowo wyłamane i nie przykleję ich bo popłynęły do kanału. Co robić? 1. Czy samo logo występuje jako część zamienna? 2. Czy mogę po prostu wkleić logo na dekielek? Jeśli tak, to jakim klejem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja przyklejałem super glue po krawędzi logo, trzyma do dziś i nie chce odpaść Ewentualnie możesz kupić cały dekielek za ok 50-70zł w aso. Używki niewiele taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodora Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Spróbuj na silikonie bezbarwnym (oczyść dobrze powierzchnie i mocno dociśnij na noc). Ja jestem pod wrażeniem możliwości zastosowań silikonu i jego właściwości "klejących". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja mam poklejone na bezbarwny Poxipol. Dajesz troszeczkę w te dziurki w dekielku, ale tak z umiarkowaniem żeby nie wylazło przy wkładaniu loga. Następnie zasmaruj punkty mocujące od wewnątrz dekielka i nawet diabeł Ci tego nie wyrwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_ksp Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Hej, mam jeden dekielek na zapasie, mogę za 30 oddać + wysłka listem max 5 zł, jak coś to pisz sms 795 711 180 bo rzadko wpadam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi