salek Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam, Przymierzam się do zakupu auta z linku poniżej. Prośba o ocenę i porady Link: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4-16v-super-stan-full-opcja-z-niemiec-ID6y43Gj.html Z góry dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na moje oko to zderzak z przodu różni się odcieniem od błotników i maski, z tyłu też jakby inny i do tego wydaje mi się, że jakaś duża szpara między klapą a zderzakiem z tyłu. Gałka zmiany biegów wytarta, kierownica też więc nie wiem jak z przebiegiem. Brak fabrycznego radia i sterowania więc chyba nie taka znowu najbogatsza wersja. Według mnie typowy handlarz a auto podszykowane na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Sterowanie radiem jest. Brakuje tempomatu, xenowów aby było max wyposażenie. Ogólnie syf w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dziwnie mały przebieg jak na 12 letnie auto. Mocno wytarta dźwignia zmiany biegów , widać że i fotel kierowcy tez mocno " wypierdziany" jak na taki przebieg auta , aż mu się fałdki porobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Przód robiony i niedokładnie poskładany.Do sprawdzenia zderzak tylny.Nic o dokumentacji przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salek Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dziękuje za opinę. Zrezygnowałem z zakupu. Proszę o zamknięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zauważyłem, tez, że przedni zderzak ma inny odcień, niż reszta auta, a tylny zderzak ma zaślepki (?) po czujnikach parkowania, był był przekładany. Jest szansa, że auto po jakimś karambolu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi