szycha555 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam mógłby ktoś spróbować przybliżyć mi jak założyć tą łapę silnika co jest w załączniku do scenica III 1.5 dci . Z góry dzięki za pomoc :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Nie wydaje mi się by to było z 1,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha555 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: To jest 1.5 dci 110km 2011rok :) Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Dodano: 03 cze 2015 - 15:19 Pomoże ktoś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem o co modowi chodzi z tym przedrzeźnianiem :( . Do autora: 1.5 106 i 110 km ma taką samą budowę a więc i mocowania.Ponieważ miałem okazję oglądać mocowania tego silnika luzem sądzę że to ze zdjęcia nie jest od 1.5... Edytowane 3 Czerwca 2015 przez szklasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie wiem o co modowi chodzi z tym przedrzeźnianiem Przeczytaj pkt. 5.13 regulaminu forum to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi