duda1989 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam Nie działa mi podświetlająca drzwi/dolna lampka w megane iii coupe,2010 rok, chyba zrobiłem zwarcie Czy gdzieś znajduje się od tego bezpiecznik? Wszystko inne działa. Proszę po pomoc;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 W drugich drzwiach lampka działa? Podmień żarówkę i zobacz. Jak udało Ci się zrobić zwarcie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duda1989 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Walczyłem długo, po wyłączeniu i zamknięciu auta, ponownym odblokowaniu i wsadzeniu karty... lampka zaczęła działać -.- dziwne dziwy :) dzięki za pomoc ;) Edytowane 2 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi