DrNO Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 jak pisalem probowalem na dole zatrzaski podwazyc... ale na jutro sie przygotuje, wezme wiecej rzeczy do tego. :] sie musi dac sciagnac! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No szkoda by było gdyby te kratki, w ktore włożyłes tyle pracy mialy sie marnować w szufladzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Jak znam kolegę to tak łatwo się nie podda więc spoko - trza tylko troszkę poczekać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Co czlowiek zlozyl to czlowiek musi rozebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tylko Francuz to żabojad a nie człowiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja do francuzow nic nie mam. Za to do niemcow duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To i ja może się odezwę w temacie ciekawe jak będzie wygladać megi z siatexem z przodu bo sam mam ochotę coś podłubac przy swojej megi ale to wiosną i latem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Napisze 3 słowa. CO Z KRATKĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Aleście niecierpliwi - zrobi to się pochwali i zamieści fotogalerię :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [Cięcie] To po coś zaczynał ten topic? :evil: Zdrówko Proszę nie cytować 1:1 postu jak odpowiada się bezpośrdnio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie ja zaczynałem tylko DrNO ;-) A zaczynał bo robi - co zostało udokumentowane a że narazie roboty utkneły to inna sprawa. Jaki sens ma poganianie go Napisał z jakimi problemami się zetknął. Też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało ale cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ehhh, robota utknela na pogodzie... Handson wie, bo tez z kraka. nikomu nie chce sie grzebac na mrzawce przy 3-5'C przy zderzaku... no nie? postaram sie, obiecuje max w weekend, z zastrzezeniem, ze nie chce polamac zderzaka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ooo jaka ładna pogoda na grzebanie przy kratkach :) jak tam prace? bo się doczekać nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 przepraszam przeje...chany okres :/ jutro myje auto i nawet pol dnia bede siedzial ale te kratki zdejme!!! :] i zaloze nowe (testowo). w ogole przepraszam za nieobecnosc, dzis wieczorem wracam an forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ooo jaka ładna pogoda na grzebanie przy kratkach :) Ale tekst... 16 C w Krakowie słoneczko i nie da się ukryć że nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi