DrNO Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) no to test sie odbyl. niestety tylko jedna kratka (w drugiej zapomnialem dziurki na ten dzyngiel od klapy) i zderzak ucierpial (lakier nie lubi srubokretow ;P) ale juz wiem jak szybko sciagnac i zalozyc kratki :] ponizej 5minutowy efekt: ogolnie przepraszam za opoznienie >> ciezki okres :/ + choroby Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wygląda inaczej... Ale chyba najbardziej podobają mi się kratki od RS. I jak będę w CBC to się zapytam ile kosztują. Może jakieś grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A mi tam sie bardzo podoba Jest good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Hadson daj znaś ile Ci wyspiewali za te kratki! Bo jak cos to ja też jestem chętny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No cóż, chyba jednak bardziej podoba mi się model pierwotny. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A ja muszę przyznać, że całkiem całkiem to wygląda i jaka radocha, że samemu się to zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 proste dzis sprobuje obie zalozyc. musze dziurke na dzyngielek dobrze wycentrowac i obrobic, zeby dalej dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 mi sie podoba, mysle ze jesli zamierzasz w przyszlosci robic tez dol to bedzie super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) @Megi, sadze ze "tak" nizej dzisiejsze fotki, tymsamym zabieram sie do wykonczenia: Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Z dwoma wygląda jednak lepiej. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 czyzbym przekonal niewiernych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Niewiernych nie wiem czy przekonales ale dales wielka chec zrobienia czegos podobnego innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 nizej dzisiejsze fotki, tymsamym zabieram sie do wykonczenia: efekt koncowy naprawde super... az chcialoby sie samemu to zrobic, ale jakos talentu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 e tam talent... miales kiedys mlotek w rece i nie zrobiles sobie krzywdy? :> to masz odpowiednie przeszkolenie i doswiadczenie. gdziestam znacznie wyzej widac moje "narzedzia pracy". btw: myslalem o zrobieniu ramki ala MIphII, czyli chrom... ale stwierdzilem ze jak na razie czarny styknie jak cos to zawsze mozna polozyc farbe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 szkoda że w MI są takie małe te kratki zrobił bym sobie DrNO super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi