wojgalic Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam, Ma ktoś zdjęcia "na żywo" zestawu SUV do Megane III Grandtour. W broszurce wygląda to całkiem przyzwoicie (załącznik), ale chciałbym to zobaczyć w realu. Prośba o wrzucenie jeśli dysponujecie takimi zdjęciami. Dzięki. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Proszę bardzo: < link > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 U mnie w mieście jeździ od miesiąca biały Grandtour z tym pakietem i moim zdaniem wygląda to świetnie. Zdjęć niestety nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojgalic Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 kataryniarz wielkie dzięki! Właśnie o to chodziło. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 wojgalic, najlepsze na koniec! Trzymaj się fotela- cena za zestaw SUV (8201484430) - jedyne 1700 zł. Naturalnie na zamówienie po wpłaceniu zaliczki. Na szczęście nie potrzebuję tego bo mam Renię w pakiecie GT więc zderzak i przedni i tylny mają swój "charakter" ale nakładek na progi trochę szukałem. Niestety takie od RS-a nie pasują bo są nieco krótsze niż do kombi potrzeba ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojgalic Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No tak... cena powala. Kilka plastików za 2 tyś. No nic pożyjemy zobaczymy. Jak będę miał założone to się oczywiście pochwalę :) W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ale za kilka miesięcy będzie nowy Megane IV...więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Witam! Ciekawe w jaki sposób mocuje się taki zestaw SUV? Dodano: 01 lip 2015 - 10:21 Własnie zakupiłem taki pakiet SUV,udało sie go znaleźć za około 1200 zł,ale dopiero teraz zauważyłem ,że przedni element zestawu jest przystosowany do megi po lifcie,czyli inny zderzak na przodzie samochodu.Zastanawiam sie teraz czy da się w jakiś sposób dostosować ten element do mojego zderzaka sprzed liftu? Edytowane 28 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajkaM Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Ale za kilka miesięcy będzie nowy Megane IV...więc.... Podobno w 2016 - ale wyglada mega. Mega Megane :) Edytowane 4 Lipca 2015 przez KajkaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam! Właśnie dzisiaj odebrałem zestaw SUV, teraz będą kombinacje jak to zamontować. Dodano: 06 wrz 2015 - 14:38 Wreszcie zamontowany, trochę trudno dopasować przedni spojler, ale to przecież do wersji po lifcie więc jakoś to może ekstra nie wygląda, ale ogólnie to chyba nie jest źle? Więcej info i fotek na moim profilu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_wrocek Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Witam! Właśnie dzisiaj odebrałem zestaw SUV, teraz będą kombinacje jak to zamontować. Można prosić o namiar gdzie kupić taki pakiet w dobrej cenie? :) Może być na PRIV. Edytowane 10 Września 2015 przez lukas_wrocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek205 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jest jeszcze gdzieś (poza ASO) do zdobycia taki pakiet SUV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Do HB też takie coś się znajdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi