darek-jas Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam serdecznie Piszecie, że anteny w megane III nie posiadają wzmacniacza. Pewnie się z tym zgadzam, bo mam problem z gubieniem stacji i szumami w stacjach radiowych. Jak sobie poradziliście z tym problemem? Dodam, że mam założony jeszcze filtr/wzmacniacz na wejściu zasilania do radia, nic to nie pomaga. Radio już drugie LG MAX220UB - takie sobie ale ma fajny wygląd i pasuje do kokpitu Proszę o porady jak zlikwidować te szumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Auto nie posiada wzmacniacza przy antenie, ale skoro jest kiepski odbiór to może byc problem w instalacji antenowej , kiepski styk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-jas Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam serdecznie Czy może ktoś montował głośniki do tylnych drzwi? Chodzi mi o doprowadzenie wiązki do głośników oraz jakie głośniki polecacie? Czy to proste, czy są problemy z doprowadzeniem przewodów? Dzięki za konkretne odpowiedzi, może fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A masz centralny zamek ? Jak masz to masz trasę gdzie idą przewody Ja bym poszukał wiązki drzwi która ma już instalację na głośniki i tylko doprowadził przewody do słupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi