frykos Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam. Zauważyłem ostatnio, że jeden z przycisków do regulacji szyby (panel od kierowcy) jest luźny, poluzowany - jednym słowem rusza się. Co może być powodem? Mogła wypaść sprężyna? Przycisk działa prawidłowo, zamyka otwiera. Czy można jakaś dostać się pod przyciski, żeby to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 U mnie też mam ten sam problem, od strony kierowcy mam luźny przycisk otwierania szyby kierowcy do tego najpierw przestała dzialać żaróweczka podswietlająca ten przycisk, tak to działa, ale już się do tego przyzwyczaiłem bo nie wiem czy jest rozbieralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi