buczki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mam nawigację fabryczną, jaki rodzaj montowano w Scenic 2009 Carminat Tom Tom czy także Carminat Tom Tom Live Jak można sprawdzić typ zamontowanej navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 wrzuciłem VIN na renault.pl i w opisie pojazdu wyszło, że mam z LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzięki, sprawdziłem mam Carminat TOM TOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 no to jesteś szczęślicem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Live był montowany mniej więcej od 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi