Seba3 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam posiadam swieżo zagazowane megane 3 . 1.6 110 KM Umawiałem się z gazownikiem na wtryskiwacze baracuda bo podobno hany ostatnio są coraz gorszej jakości . Przy odbiorze samochodu zauważylem że sa jednak hany , ma mi je wymienić na pierwszym przegladzie po 1000 km. Jest sens ponownego grzebania jesli auto bedzie chodzilo dobrze ? czy po wymianie wtryskiwaczy jest potrzebne ponowce strojenie calej instalacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mi Hany padły po ok. 5000 km przebiegu. Gazownik sam zaproponował wymianę na Barracudy, bo miał wiele reklamacji na Hany. Barracudy okazały się cichsze i skończyło się poszarpywanie silnika na zimno. Po wymianie wtryskiwaczy trzeba zrobić ponowne strojenie. Nawet gdybyś wymieniał Hany na Hany, to powinno się jeszcze raz zrobić strojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi