makgajwer Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Zajrzałem dziś do swego panelu w Moje Renault aby sprawdzić harmonogram przeglądów w kalendarzu a tu nie widzę w swojego autka w Moje pojazdy Po dodaniu nr VIN, daty pierwszej rejestracji wyskakuje komunikat, że "Twój samochód znajduje się w innym garażu" WTF??? Parę miesięcy temu wszystko było widoczne. Mieliście taki przypadek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Pewnie ktoś znał Twój VIN i założył sobie konto na portalu. Może chciał sprawdzić Twoje autko. Jeśli będziesz dodawał sobie autko od nowa to powinieneś je temu komuś "odebrać". Też tak kiedyś zrobiłem z żony samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ale jak mógł to zrobić skoro autko było w moim panelu? Jak dodać od nowa skoro przy każdej próbie mam taki komunikat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dodał sobie auto wpisując Twój VIN. Też tak zrobiłem i mojej żonie zniknęło auto. Dodała je ponownie u siebie i było ok. Jednak jeśli nie będzie chciał Ci dodać samochodu no to "Houston mamy problem". Na pomoc administratora raczej bym nie liczył - do tej pory nie dostałem odpowiedzi na postawione pytania - ale zawsze można próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dziś zalogowałem się ponownie, wpisałem datę pierwszej rejestracji inną niż mam w dowodzie i już jest ok. Btw dziwne, że znając te dane każdy może to dopisać bez weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi