polibud Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Pytanie j/w. Mam mapę Europy wschodniej i chce kupić mapę całej Europy. Mam jakiś program R-Kink toolbox ale nie mogę się w tym połapać. Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Czy chodzi o auto "as"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polibud Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dane wypełniałem jeszcze przed zakupem auta. Chodzi o Fluenca. Mam jeszcze pytanie dotyczące map. Na karcie mam Europe Wschodnia ale po wpisaniu Chorwacji widzę że jest, dostałem tylko ostrzeżenie że mapa może być nieaktualna, albo coś w tym stylu. Teraz pytanie, jeśli kupie cala Europe czy to ta mapa Chorwacji będzie się różniła od tej którą mam teraz? Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 w Renaultach są nawigacje Tomtom więc wyjmij kartę i zaktualizuj najpierw to co masz. o ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polibud Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Tak zrobilem. Wrocilem do auta i dziala, ale to mapa Europy Wsch. i teraz zastanawiam sie czy po zakupie calej Europy mapa np Chorwacji bedzie wygladac tak samo czy bedzie dokladniejsza? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 19 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Według opisu TomToma Chorwacja w mapie Europa i Europa Wschodnia ma to samo pokrycie. Dostałeś ostrzeżenie, że mapa nie jest aktualna, bo są już nowsze. Jeżeli kupiłeś auto niezbyt dawno, to do 60 dni od zakupu masz prawo do darmowej aktualizacji. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nawet jeżeli ten okres minął,(90 dni) to możesz pisać do suportu z prośbą o "gwarancję najnowszych map" czyli umożliwienie jednorazowej aktualizacji. Warunkiem jest to, że nikt prędzej nie rejestrował Twoich map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polibud Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Ten komunikat o nieaktualnych mapach otrzymałem już po aktualizacji map więc sprobuję raz jeszcze. Przy okazji gdzie można sprawdzić jaką wersję mapy mam na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 menu -> informacje o i tam znajdziesz informację o aktualnej wersji. a aktualna wersja mapy jest zawsze tutaj: https://pl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/7903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) PO CO MNIE PRZEDRZEŹNIASZ ?: mrarek: zapomniałeś tylko że R-link ma mmapę o jedną aktualizację w tył czyli tom tom daje 950 a rlink najnowszą ma 945 bo muszą tomtoma przerobić na swój format.... Ps Najaktualniejsza mapa w R-link to 945.6255 Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Czyli w przypadku nawigacji R-Link to krok w tył, w stosunku do Carminata TomTom :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 mrarek zapomniałeś tylko że R-link ma mmapę o jedną aktualizację w tył czyli tom tom daje 950 a rlink najnowszą ma 945 bo muszą tomtoma przerobić na swój format.... Ps Najaktualniejsza mapa w R-link to 945.6255 no tego nie wiedziałem :)do dziś miałem wersję 950.6492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dała się zaktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 to jest ostatnia aktualizacja, która wykonał kiedyś tam, 1 lipca zdaje się. wcześniej była 945.6174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Miałem na myśli, czy ta twoja zadziałała. Mapa w wersji 950 jest chyba już od maja, ja aktualizowałem w połowie czerwca i była. Na stronie angielskiej TomToma są wyszczególnione aktualizacje. https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/7902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi