rsx Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam. "Zwiedzałem" ostatnio zakamarki mojej Meganki i w schowku po stronie pasażera znalazłem takie dwa kabelki jak na foto? Zielony jestem stąd pytanie od czego to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 A zapalają się światłą w drzwiach po otwarciu schowka w podłodze?? Bo jak nie to proponuję zajrzeć do włącznika w schowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsx Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Zapalają. To nie to. Jakieś inne pomysły? Edytowane 19 Lipca 2015 przez rsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jak dla mnie to ewidentnie wyglądają jak te kabelki z wtyczkami od włącznika schowka. Zdejmij ramkę z klapką i powinno być coś więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 na 100% są to kable od włącznika otwarcia schowka. Wyjmij czujnik a się przekonasz iż nie są podłączone to samo z drugiej strony masz takie same kabelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsx Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Kurczę sorki, źle zrozumiałem kolegę aston76 i pomyliłem z otwieraniem drzwi lol. To pewnie będzie to, pobawię się w wolny czasie. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi