spawn44 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Tankowałem już na 5 różnych stacjach i na każdej wychodzi 40 litrów. Mam się czego obawiać? Edytowane 6 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 No jest trochę za mała poduszka powietrzna w zbiorniku, a zbiornik jest dobrze wypoziomowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn44 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tego nie sprawdzałem. Zbiornik przymocowany jest od dołu do podłogi samogodu. Wersja modelu to Generation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Na stelażu jest, czy tylko wrzucony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn44 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Butla jest wsadzona od dołu, oczywiście na zrobionym i bardzo dobrze wyglądającym stelażu. Jutro podrzucę zdjęcie jak to wygląda. Przy tankowaniu w ogóle nie odbija wielozawor tylko ciśnie gaz prawie do całkowitego ustania naliczania liczydła. Ze już sam wyłączam tankowanie. Za dwa tygodnie jadę do gazownika Dodano: 10 wrz 2015 - 17:28 Oto zamieszczam niżej zdjęcia do całej instalacji i Butli. Edytowane 13 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Co za geniusz przyczepił masę do przewodu plusowego? Pod plastikowe opaski na przewodach gumowych warto coś podłożyć. Te wężyki lubią się przecierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi