tomek_b Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Posiadam Megane II, 2005r, 1.5dci, 82 KM. Mam problem bo musze ciągle dolewać płynu hamulcowego. Moi mechanicy stwierdzili wyciek na jakimś zaworku pomiędzy wysprzęglikiem a pompą ale nie potrafią dobrać ani zorganizować mi tej części. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc - mam już dość dolewania ciągle płynu hamulcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zerknij do tego tematu: http://megane.com.pl/topic/39835-wyciek-z-ukladu-wspomagania-sprzegla/page__p__303907__fromsearch__1#entry303907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzieki za podpowiedz - przydala się Ale może ktoś mógłby mi ustalić nr. kat tej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zamienników brak, musisz kupić w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wielkie, dzięki za pomoc Dzwonie do Renault i zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi