dezerter35 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) W zaznaczonym miejscu na fotce ,podczas jazdy się pokazuje na sekundkę i znika. Coś jak kreska z czymś, to trwa za krótko, żeby się przyjrzeć. Nie zawsze ale ciekawy jestem co to może być. Autko megan2 Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Informuje o wciśniecie hamulca i przycisku Start żebyś odpalił silnik. Bo widzę że masz zgaszony silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Popatrz w instrukcje auta, na ikonki wyświetlane przez komputer pokładowy, może z czymś skojarzysz. Moje przypuszczenie: to szwankujący mikrostyk pod przyciskami funkcji komputera w prawej manetce (albo przewód do niego) i w czasie jazdy od drgań na moment występuję tam coś podobnego do próby przełączenia funkcji. Albo sam wyświetlacz świruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 airbites--- strzałka na fotce pokazuje gdzie to się pokazuje (lewy górny róg wyświetlacza) jeżeli wyświetlacz fiksuje lub microstyk to ok , myślałem ,że to jakaś awaria ( dla mnie to nie awaria,mam też sceniola to norna) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi