heks Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam. Dziś zauważyłem, że po wciśnięciu przełącznika tempomatu/regulatora prędkości przestał on działać, tak jakby wogóle go nie było. Ostaniu używałem go 2 m-ce temu a potem miałem tylko czyszczoną przepustnicę. Czy to czyszczenie przepustnicy mogło mieć na to jakiś wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark55 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Spradz włączniki przy pedałach, może który pedał nie dobija do wyłacznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Gdyby wadliwy był ktoryś czujnik to na liczniku by się pojawił komunikat "Skontroluj regulator/ogranicznik prędkości". Tu trzeba najprawdopodobniej od nowa zaprogramowac tempomat w liczniku lub komputerze wtrysku. Kilka minut zabawy CLIPem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Obstawiam iż w sterowniku silnika wyleciał Ale temat do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Temat opanowany, konieczne było ponowne wgranie oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nie ma potrzeby wgrywać oprogramowanie , można to uruchomić bez wgrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 W jaki sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Podpinam się. Co można zrobić bez potrzeby wgrania oprogramowania?? Mam taki sam problem jak wspomniany, tylko nie było nic ruszane w silniku (jedynie sonda lambda i zawieszenie). Edytowane 20 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi