mati9947 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam mam problem z odpaleniem scenica III 1.6 lpg. Od paru dni nie mogę bo odpalić. Zostawiam go na biegu wduszam sprzęgło i nic nie reaguje , kontrolki się zapalają. Jak wylacze bieg w pozycji neutralnej to samochód odpala. Może się ktoś co to może być Dodano: 05 sie 2015 - 21:05 Auto ma 21tyś km i jest z grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sprawdź czujnik nad pedałem sprzęgła, może być przestawiony (można go regulować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati9947 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Tam są 3 czujniki, ale ok dzisiaj sprawdzę Dodano: 10 sie 2015 - 21:41 czujnik jest na swoim miejscu probowalem go przestawic i nic nie pomoglo Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odepnij wtyczkę, podłącz miernik (ustaw np. omomierz, albo test diody) i sprawdź, czy reaguje na wciskanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi