gojgien Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Kurde dlaczego tak daleko mieszkacie ode mnie;-) Sorry ale to Ty tak daleko mieszkasz od nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 W linii prostej 200 autostradą, co to jest w dzisiejszych czasach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf4222 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Panowie szkoda słów nie mogę tego zrobić sam, mam dwie lewe ręce... poszukam lepiej jakiegoś warsztatu, albo ASO... dzięki za wsparcie i dobre słowa... ja odpadam;-( lepiej zajmę się czymś innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 kolego - w Wawie są inni ludzie którzy to robili. może zobacz na innych forach - jest gRRuby, jest pc111, są warsztaty specjalizujące się w renówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf4222 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jutro zacznę namierzać podanych kolegów i szukać pomocy specjalistycznej, głupio mi, bo niby dla każdego to proste i dużo osób sobie z tym poradziło, a ja jakoś nie mogłem, co zrobić;-) teraz poprawię sobie zszargane nerwy odrobiną własnej wysoko procentowej cieczy uzyskanej w wyniku destylacji ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 zaglądnij na renaultforum com pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi