Cezarysw Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, nabyłem niedawno Megane III z TomTom-em Carminat (nie Live). Mój problem dotyczy braku wyświetlania pluginu/skinu radia/bluetooth na ekranie TomToma. Po wgraniu nowej mapy znikła cała obsługa audio , przed wgraniem wszystkie funkcje były widoczne. Czy ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem ? Na karcie SD w folderze diagnostics/plugins/ znajdują się potrzebne plugin-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wysypana konfiguracja nawigacji na 90% powinien serwis to zrobić Możesz podesłać do mnie nawigację i naprawię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarysw Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Konfiguracja przywrócona - udało mi się to zrobić CLIP-em. Dziękuję za podpowiedź w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi