johnrambo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Hej, spotkałem się z wciąż powtarzającym błędem. Próba odtworzenia niektórych mp3 z pendrive skutkuje następującym efektem: - radio zaczyna odtwarzać pierwszy utwór na pendrive (bez względu na to, w którym jestem katalogu) - utwór przeskakuje do następnego na liście Błąd pojawia się zawsze przy tych samych plikach. Skutek jest różny z opisanych powyżej. Spotkaliście się może z tego typu problemem? Jaki jest jego skutek? (tagi mp3?) Edytowane 8 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Źle zrobiona mp3-ka, padnięty pendrive (te tanie przeważnie "gratisowe" tak mają). Komputer przemieli taką mp3, a radio już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Też miałem różne problemy, czasem pomagał format pendrive'a i wgranie wszystkiego na nowo. Problemy skończyły się jak kupiłem SanDiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 hej, niektórych znaczy dłuższych? Miałem ten sam problem, piosenki były ok wywiady już nie. Jak to rozwiązałem? na kompie VSDC Free Audio Conventer i wsio konwertuje do WMA. Problemów żadnych od 3 lat ps. piosenki nadal trzymam w mp3 tylko wywiady których nie miałem czasu odsłuchać na żywo odtwarzam w WMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi