Wyleksony Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Witam. Od pewnego momentu mam problem z karta. Mianowicie gdy odpalę auto to pojawia mi się napisz "Baterry low card" czy coś takiego. Gdy włożyłem nową baterie napis nadal się zapalał. Zauważyłem też, że bateria szybko się rozładowuje. Co 1-2 miesiące muszę ją zmieniać. Więc co może być przyczyną tego? Edytowane 27 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wygląda na problem z kartą. Jeździłbym na drugiej, a tę wysłał do Kaczorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyleksony Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Tylko że drugiej nie mam. A ile kosztuje wyrobienie takiej karty, bo już myślałem żeby sobie zapasową zrobić. Edytowane 27 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 400 - 600 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyleksony Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mój portfel płacze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dlatego dla takiego stanu, jak masz teraz (ale i nie tylko) NALEŻY mieć drugą sprawną kartę, by nie być zablokowanym do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyleksony Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 No rozumiem. Dzieki za info. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A ile kosztuje wyrobienie takiej karty W Electric-cars za dorobienie drugiej karty zapłaciłem 200 PLN. Bez mechanicznego kluczyka. Dołożyli samą surówkę. Należy wysłać im sprawną kartę z wymontowanym UCH z kabiny. Samochód dwa-trzy dni unieruchomiony. Ewntualnie podjechać do Kaczorów. Z Bydgoszczy masz blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Podepnę się,orientuje się czy mając Hands Free i podczas jazdy nie mając karty w slocie bateria będzie padała szybciej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 nie ma to znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Właśnie koledzy dorobienie karty wiem jest to koszt ale pojawił się dziwny problem niewiem czy ma znaczenie. Kolor karty.Facet mnie się pyta kolor karty bo są czarne i szare do megane II moja ma trzy guziki i jest szara a co jest z tymi czarnymi? jakieś inne? Zaśpiewał mi jeszcze kwotę (tak po znajomości) 260zł oryginalna z gwarancją kodowania, że na pewno będzie działać bo podobno te tańsze nie zawsze dają się zakodować. Ile w tym prawdy? Może ktoś podać link na allegro lub jakiś inny namiar na karty w rozsądnych cenach. Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Akurat zaproponowana cena jest rozsądna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rozsądna? mi sie wydaje troche za drogo w Elektrics-cars (nie wiem czy dobrze napisałem) oferują za 150 zastanawia mnie tylko ten kolor czy jest różnica w elektronice między czarną a szarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W El-Carsie 150 zł jest za kartę używaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 nie według opisu "Karta nowa, 3 przyciskowa, gotowa do programowania. Karta bez systemu wolne ręce. W komplecie czyty grot." Zamiennik nie oryginalny Dodano: 20 kwi 2016 - 21:10 Zadzwoniłem wcześniej pan mi wyjaśnił , że nie ma różnicy w elektronice miedzy czarną a szarą jak wcześniej mi mówiono. Man nadzieje że będzie wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi