TheOktik Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ma ori są kruczoczarne aa te co dorabiam jeżeli klient chce chińskie są takie mniej czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czy mniej, czy więcej czarne, ciężko określić. Upływ czasu swoje zrobił. Dodano: 06 paź 2015 - 19:36 Dziś zapomniałem drugiej karty, ale jutro wypróbuję dwie na przemian. Chciałbym poczytać o tej procedurze, ale nie mogę znaleźć tematu. Dodano: 07 paź 2015 - 18:04 Od rana próbowałem przekładać karty w czytniku, na różne sposoby z opalaniem silnika i w trakcie gdy pracował, bez rezultatu. Komunikat o słabej baterii jak się pojawiał, tak się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odpinałeś przy okazji akumulator, tak na jakieś 15 min? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Tego jeszcze nie wypróbowałem. Kiedyś elektryk powiedział mi, że przez takie resetowanie komputera to można narobić bigosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zazwyczaj rozwiązuje wiele problemów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Odłączyłem akumulator, przy okazji wymieniłem żarówkę postojową, kilka dni temu spaliła się. Podłączyłem, wbiłem kod w radio, szyby przyuczyłem, ale trzy bo czwarta ani drgnie (tylna po stronie pasażera). Dwa tygodnie temu wietrzyłem samochód i działała. Może przypadek albo pech. Gdyby jeszcze ktoś był zainteresowany, komunikat o słabej baterii karty nadal się wyświetla. Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Sprawdź jeszcze od niczego baterie Energizera, nowe mają wysokie napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie bardzo zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Energizery mają chyba najwyższe napięcie początkowe spośród innych baterii CR2025. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kilka dni temu, któryś z kolegów pisał o Philipsie. Mam mętlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Mam mętlik Żebyś miał większy mętlik to powiem, że u siebie założyłem ciut grubszą baterię od tej standardowej i problemy z karta znikły. Należy tylko uważać czy karta pod względem fizycznym przyjmie grubszą baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 To robimy większy mętlik :P u siebie mam założoną baterię: Maxell i nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jaki jest symbol tej grubszej baterii. Znacie to, nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku, dziadek się śmiał i to samo miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ciut grubsza to CR2032, ale nie wiem, czy wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ale, 3 V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi