witman Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Zamierzam nabyć MIII Coupe z 1,4TCe lub ewentualnie 2,0 TCe180, zwiedziłem już trochę ogłoszeń i komisów w promieniu 200km od Wrocka. Niestety wszędzie coś było nie tak, znalazłem coś takiego: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-coupe-bose-alu-17-navi-polskora-klimatronic-1-4-tce-ID6ybF5w.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=4421861 może ktoś przypadkiem oglądał to autko lub był nim zaiteresowany i coś więcej wie na jego temat. Mam prawie 400km do miejsca w którym można obejrzeć to autko. Chętnie poczytam Wasze sugestie i porady. Edytowane 8 Października 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmariano Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Auto ma 3 lata, symboliczny przebieg i kosztuje grosze. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Autko sprawdzone i mimo niskiego przebiegu, ładnego wyglądu, niezłego wyposażenia oraz młodego wieku odpuszczam, podobnie jak białe GT 2,0 TCe180 z okolic Gorzowa w lubuskiem, oklepane prawie z każdej strony po poważnej naprawie przedniego zawieszenia po bocznym uderzeniu. Edytowane 11 Października 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagemini Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Z czystej ciekawości - czy mierzyłeś lakier miernikiem a jeśli tak to jaką miał grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Podam przykład mojego SIII pomiar grubości fabrycznego lakieru wacha się 90-110um. W Renówkach jakie sprawdzałem powierzchnie lakiernicze, które były fabrycznie pomalowane wyniki byłe bliskie 100um, tam gdzie było więcej warstw lakieru wychodziło 200-250um lub więcej nawet 400,600 i 1000um pewnie była szpachla. Dla ciekawości podam pomiar fabrycznego lakieru z Hondy mojego znajomego 20-30um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi