Alerin Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Cześć koledzy, nie wiem jak u Was ale u mnie jest monotonny problem z żarówkami do jazdy dziennej. Wymieniłem je na gwarancji chyba już z 3 razy... Za każdym razem palą się po 3 miesiącach. Pomóżcie mi wybrać jakieś http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=P21W&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-aut-1-3-0907&p=2 tak by dwie były do ~150 zł max. Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W Megane II 2003 masz dzienne? jakie? pokaż zdjęcia , co do żarówek chcesz ich użyć jako dzienne ? gdzie niby ? Dodano: 12 paź 2015 - 10:48 czy megane III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Kup zwykłe Philips Vision, blister z 2 szt. kosztuje 4 zł, albo Vision Plus (świecą trochę jaśniej) 10 zł. Edytowane 12 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) W Megane II 2003 masz dzienne? jakie? pokaż zdjęcia , co do żarówek chcesz ich użyć jako dzienne ? gdzie niby ? Dodano: 12 paź 2015 - 10:48 czy megane III? Sorki, mój opis w profilu wprowadza w błąd. Sprzedałem II i niedawno kupiłem sobie megane 3 2.0 DCI Sport w automacie 2010. Do tej wersji szukam żarówek dziennych. Edytowane 12 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 To mamy podobne auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Też masz w automacie? Ile Ci pali? Ogólnie jak autko się sprawuje? Wiesz co, szukam jakiś żarówek ledowych. Tak by fajnie to świeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Nie narzekam, spisuje się dobrze :) Też mam z automatem. Ostatnio pali mi w okolicach 6,5-7,3l. Spalanie na trasie (połowa to autostrady) ok. 6l, a w mieście ok. 7,5l. Pamiętaj, że te LEDy nie mają homologacji. W razie jakiejś kolizji, drugi uczestnik powie, że został oślepiony, znajdą LEDy bez homologacji i staniesz się współwinny. Nie jest to żadne SF, kolega jest biegłym w Dekrze i argument nieprawidłowego oświetlenia często jest przy kolizjach poruszany. Edytowane 13 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 6.5 to mało.. mi w granicach 8. Jaką masz wersję, ile konną? Na trasie przy 100-120 pali około 4.5-5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Z automatem jest tylko jedna wersja, 150 KM. Zależy kiedy Ci pali te 8l, jak w mieście to nie jest źle. Tryb mieszany, to u mnie mniej więcej miasto/trasa 50/50. Na trasie jeszcze mi się nie udało zejść poniżej 6l. Więc u Ciebie wychodzi oszczędniej :) Edytowane 13 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Może to przez paliwo lub tryb jazdy? Aczkolwiek moja jazda jest mieszana, do sklepu 3-4km, do miasta 20km, po mieście itp. Myślałeś by zrobić chip na 180-200 km KM? Edytowane 14 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nie mam takiej potrzeby, wolę oszczędzać skrzynię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jedni mówią że skrzynia wytrzyma drudzy nie.. podobno do 180 jest bezpiecznie. U mnie jest przejechane 160 tyś km więc się zastanawiam. Jaka masz wersję? Z nawigacją i xenonami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nawigację mam, ksenonów zabrakło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 To fajna wersja, sam myślę nad xenonami i jakaś nawigacją z androidem. Co do żarówek to co możesz mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja używam Philipsów tych tańszych, o których napisałem powyżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi