Dziambel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Witajcie, mam do Was pytanie, może ktoś mi pomoże. Kupiłem felgi z gt line celsium 17 kolor grafitowy, dokładnie takie Wszystko z nimi jest ok, oznaczenia z tyłu, wszystko jak być powinno, jednak zastanowiła mnie jedna rzecz, mianowicie z tyłu na jednym ramieniu jest napis "celsium" a na drugim "Celsium Black" i teraz się zastanawiam, czy jest to poprostu nazwa tej felgi, czy ten "black" oznacza kolor w jakim felgi być powinny? sprzedawca mówi, że malowane nie były, że to oryginał, szukałem na necie ale nie umiem znaleźć żadnego zdjęcia z wewnątrz felg z napisem black. A wygląda to tak Dodatkowo na każdej feldze jest coś takiego data, godzina oraz te litery G. Tylko pytanie, co oznacza ten napis black? Z góry dzięki za pomoc. EDIT: Pogrzebałem po necie i po numerze który jest na feldzie znalazłem takie coś: https://www.onderdelenlijn.nl/en/car-parts-stock/part-number/00579r/part/wheel/result/ jak widać felga też jest koloru grafitowego a nie czarna :P , więc poprostu tak musi być :P Edytowane 14 Października 2015 przez Dziambel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 tak to normalne, u mnie w aucie z salonu szare też maja wewnątrz oznaczenie "black" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ten wzór felg występował też w megane monaco gp i w tej wersji te felgi były czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) no nawet jeśli, to te srebrne, czy jak je tam zwal maja (a przynajmniej część) tez oznaczenie "black", co faktycznie jest lekko zastanawiające. Edytowane 14 Października 2015 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 tak to normalne, u mnie w aucie z salonu szare też maja wewnątrz oznaczenie "black" Dzięki, teraz jestem chociaż pewny, że tak może być Może po prostu w fabryce malowali te felgi jak leci:-) był mały zbyt na Monaco gp i sruu dawali te felgi do gt line:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi