Szalek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Witam. Dzisiaj rano odpaliłem Megane i zauważyłem, że zegary nie działają i oprócz tego wszystko działa. Proszę o pomoc. Do zegarów prąd dochodzi (czerwony przewód), rozebrałem je w celu sprawdzenia czy nic nie jest nadpalone, jedynie na liczniku działa dioda immo. Clip nie może wykryć licznika. Można tą usterkę w jakiś sposób naprawić, czy konieczny będzie zakup drugiego licznika. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario43 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Witam. Mam prawie to samo z tą różnicą, że mi nie działa wszystko na tablicy zegarów, oprócz migającej czerwonej diody pośrodku zegarów. Nie słychać nawet tykania kierunkowskazów przy jeździe. Nawet nie wiem ile mam paliwa bo nie działa żaden ze wskaźników :(. Jak ktoś by miał pomysł lub ten sam problem i go usunął, proszę o podpowiedź. Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Sprawdźcie obaj na początek wszystkie bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalek Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) w kabinie wszystkie są okej ale nie mogę się dostać do tych koło akumulatora. Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Niestety nie jest to proste <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalek Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Wszystkie bezpieczniki sprawdzone, także przewody i wszystko działa, zostaje kupno nowego tylko pytanie czym się kierować przy zakupie? Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Patrz na obrotomierz, w PH I chyba jeszcze były skalowane do niższych wartości niż w benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario43 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udało się. Odłączyłem zegary na zapalonym zapłonie. Następnie zgasiłem, nacisnąłem na karcie przycisk zamykający drzwi, następnie podłączyłem zegary i zapaliłem samochód i działa do dziś. Pewnie coś się zblokowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi