Alerin Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witajcie, Mam problem z radiem, dokładnie to zacina się przy słuchaniu muzyki z płyty. Wszystko ogólnie działa, leciu muzyka czasami 15 minut a czasami 2 godziny, są momenty gdzie zatnie się dźwięk i po 3 sekundach error. Najgorsze jest to że płyty wtedy nie da się wysunąć tylko trzeba zgasić silnik, i zamknąć auto z pilota i otworzyć wtedy można wyciągnąć płytę i włożyć. Po tym radio działa. Posiadam zwykłe radio z MP3 + aux, również chciał bym dodać że czasami muzyka zacina się na sekundę. Co to może być? Jak to można naprawić nie dużym kosztem? Ps. Wie ktoś jak aktywować zmieniarkę w radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Te radia mają taką przypadłość , aktualizacja softu trochę pomoże Jak dobrze pamiętam do tego radia nie da się podłączyć zmieniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiesz jak wgrać nowego softa? Bardzo mnie to denerwuje, wyjechałem z placu i już error... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 TPotrzebny clip i reprog + kod wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi