mike_cz Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Witam szanownych bywalców. Dawno mnie tu nie było a to za sprawą braku megi. Aż do wczoraj. Mam Miii 1,9dci130km z 2011. No i...., jak w temacie. Musze podpiąć AUX do zestawu bluetooth bo ktoś zapomniał. Zdjąłem ramkę, wyjąłem radio a ten panel ni w ząb nie chce wyjść. Pomożecie? mike Edytowane 12 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakle Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Zakładam, że odkręciłeś śruby po obu stronach panelu i ścisnąłeś oba kołki ustawcze nad tymi śrubami ? Panel musi być pchany w stronę komory silnika, a dopiero potem lekko obrócony i wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_cz Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzięki. Zagwozdką było po odkręceniu śrub i wypchnięciu tych kołków jak to dalej wyjąć. Sprawa rozwiązała się po wyjęciu radia i kilometrów kabli i złączek iso od zestawu głośnomówiącego (który notabene musiałem znaleźć). Wtedy panel wyszedł gładko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki. Zagwozdką było po odkręceniu śrub i wypchnięciu tych kołków jak to dalej wyjąć. Sprawa rozwiązała się po wyjęciu radia i kilometrów kabli Nooo tak w pierwszym poście napisałeś, że radio wyjąłeś. Najważniejsze, że się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi