Evelyn Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dzień dobry, z tej strony Ewelina :) Od niedawna jestem posiadaczką Renault Megane I HB, silnik 1,6 90km, z roku 1996 w kolorze bordowym :) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziekan Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam Nazywam się Marcin, jestem z miasta mlekiem i piwem płynącym -Łomży. Kiedyś miałem Clio, byłem wtedy aktywnym klubowiczem KRC, byłem na paru zlotach KRC i PIKURa. Liczę że i tu mnie dobrze przyjmiecie, bo właśnie postanowiłem wrócić do Renault. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megi II phII. W domu śmiga jeszcze coś fajnego: stara dobra Laguna I Concorde, która za nic nie chce się zepsuć, ani nawet się znudzić. Co zrobić :) Pozdrawiam całe Forum Dziekan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirjooX Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam wszystkich, Jestem z okolic Stalowej Woli - Podkarpacie. Od września zeszłego roku pomykam meganką III phI z silnikiem 1.6 100km. Przygodę za kółkiem zaczynałem kiedyś tam od Renault Twingo I - miło wspominam. Na co dzień praca w branży motoryzacyjnej niezwiązanej z marką Renault:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczep111 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich wielbicieli Reni;) Dodano: 30 mar 2014 - 12:58 To jest temat tylko na powitania. Prezes Edytowane 31 Marca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsyl Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam Wszystkich, od 6 marca jestem właścicielem Megane II Grand Tour(chyba, dla mnie po prostu jest to kombi:P) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ca31 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich! Wszedłem właśnie w posiadanie Grand Scenic III. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqvel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam,Mam na imię Marcin i od kilku dni jestem posiadaczem Megane CC z 2007r :) Zobaczymy czy szczęśliwym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szupi Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzień dobry, Wczoraj zakupiłem Megane II PH II 2009 wersja HB 3d 1.5 dCi 85km. Jestem z Rzeszowa i mam na imię Łukasz. Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam , ja witam się po raz drugi niestety stara meganka poszła w sprzedaż i już znalazła nowego właściciela ;) ale forum nie opuszczam ponieważ na jej miejsce pojawiła się Meganka 2 ph 1 z 2003r. Grandtour ;) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReneArtois Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Z tej strony Rene. Jeszcze bez meganki, ale myslę, że jestem już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haway Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, szukam autka i myślę że zagoszcze tu dłużej. To byłaby moja droga renatka pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulskaka Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Również witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonta Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keyno Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 WITAM KLUBOWICZÓW. Od kilku dni posiadam megane coupe 1.9 dti z 2000 roku. Kiedyś miałem krótko clio 1. Mam nadzieję że na forum znajdę informacje na temat megane bo jest to auto do małych poprawek. Keyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi