maly127 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich . Od niedawna jestem posuadaczem Megane II 1,9Dci 2007r . Oby jak najmniej postów z awariami , a więcej z poradami :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyminton Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Dawno temu mialem 5 GT Turbo a pozniej 19 16v po "lifcie". Moja Octavia sie konczy i rozwazam zakup Meganki 220 (dosyc mam diesla). Mam nadzieje ze znajde tu kilka informacji dotyczacych tego modelu, i wskazowek na co zwracac uwage przy zakupie. Jesli taki temat juz istnieje to poprosze o linka. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Lyminton P.s. Z uwagi na miejsce zamieszkania, nie posiadam polskich znakow... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Kolega zapozna się z regulaminem forum, żeby później nie było zdziwienia. P_r_z_e_m_o Edytowane 23 Lipca 2014 przez Lyminton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDEK852 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam wszystkich :) dotej pory czytałem i korzystałem z waszych porad . Od teraz postaram sie podzielic swoimi poradami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacoda Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam wszystkich, od niedzieli jestem posiadaczem Megane ii - Czekam na jakieś wieści o SPOTACH w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugib Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam ! Od 2 dni jestem posiadaczem Megane kombi 99 r. 1,9 disel, no i to wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Od przeszło tygodnia jestem właścicielem Megane II ph2 kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guncin Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam wszystkich Renault-maniaków. Przymierzam sie do zakupu i liczę na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczyk82 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimus Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam Wszystkich. Od 24 godzin jestem posiadaczem Megane I 1.6 16V (hatchback) rocznik 2001. pozdrawiam wszystkich Renomaniaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_cg Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników i administrację forum. Kilka lat temu jeździłem, Megane I 1,6 8v, teraz poszukuję Meg III 2,0 tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sancto Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników forum. Od 2 dni jestem posiadaczem Meganki I z 96 roku 1.6 Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazwaly Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam wszystkich user'ów forum. Mam na imię Piotrek i jestem z Przemyśla, a mój nabytek to Megane III Grandtour 1.5dCi '10r. Wcześniej pomykałem Fiatami, ale teraz przerzuciłem się na francuza :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-Big Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki ph I 1.6 e zagazowanej, już zdążyłem się z francą naużerać, ale dzięki forum jeszcze jej nie porąbałem ze złości. Pozdrawiam Mariusz Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1218 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Panowie i Panie jestem poki co nieszczesliwym posiadaczem Renault Scenic II 2004r. 1.9 dci 120 km.Mam problem z rzazrzadem i silnikem kto mi podpowie gdzie moge przedstawic problem? Z gory dziekuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi