Przemkowy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam, zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale forum tak mnie wciągnęło, że zapomniałem o najważniejszym czyli o przywitaniu. także. Cześć, jestem Przemek jestem z okolic Poznania. Mam renault sceninc I 1.6 8v + LPG. Póki co nie mogę nazwać tego auta "szczęśliwym i bezawaryjnym" bo ciągle coś, ale liczę że z Waszą pomocą uporam się z usterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomasz1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie, zapraszam to działu o zakupie samochodu, liczę na wasze podpowiedzi :) Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76lelo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich na forum od niedawna jestem posiadaczem Grand Scenica II phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrokodyl Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich jestem Dawid :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno98 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. ;) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaku Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Nazywam się Łukasz jestem z Dolnego Śląska. Pomykam megane 2 1,5dci kombi. Renate doginam od kwietnia, ale zdążyłem ją dobrze poznać. Z uwagi na prace 100km dziennie to minimum. Przy aucie grzebię sam to może w przyszłości będę komuś pomocny :) Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_ksp Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie, od miesiąca mam swoją coupejke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payen Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Kuba, Jestem z Bydgoszczy. Kilka dni temu zakupiłem Scenica 1 ph1 z '99. Jest to stary poczciwy 1.9dti na pompie Bosha. Mam szeroki wachlarz zainteresowań, a moim ulubionym jest "grzebanie" przy autkach. Mam nadzieję że niedługo pojawię się na jakimś zlocie w BDG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tco_tm Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Czołem! Drogą przypadku wszedłem w posiadanie Megane Trophy 225. Rejestruję się więc na forum i zaczynam lekturę. :) Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiradom Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, od dłuższego czasu przeglądam forum i nastał czas, aby się przywitać i trochę udzielać :) Moje autko Coupe z '96, które posiadam od 2 lat :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jako, że jestem nowy na forum, niniejszym witam się - Dzień dobry:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Color Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avi3l Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam, pierwszy raz na forum, a to moja historia z Renault: Megane II ph I 1,5dCi Scenic II ph I 1,5dCi a teraz: Megane II ph II 1,5dCi, bo diesel musi dymić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi