kubusiek77 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam serdecznie. Mam na imię Kuba. W długi weekend bożocielny, przez przypadek stałem się posiadaczem Meganki II, 1,6 5d w automacie. Jak na razie zakochuję się w Renówce. :D Już znalazłem na tym forum wiele pomocnych informacji na temat użytkowania i awarii (problemy z zamykaniem z klamek HF, czujnikiem temperatury) mojej meganki i wiem że w razie potrzeby znajdę tutaj pomoc w rozwiązaniu ewentualnych problemów z moją Megi. :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joolio Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam. Posiadam Megankę II PHI w kombiaku 1.6 16V 115KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teg Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam wszystkich, pojawiłem się tu bo chcę kupić Megane III i mam trochę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Cześć, od niedawna mam Megane 1.2 Tce 115 KM z 2013 hatchback. Cieszę się, że istnieje takie forum, tym bardziej,że zbyt wiele informacji o tym wozie w sieci nie ma. Zwłaszcza, jeśli chodzi o ten silnik. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_bart Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Cześć!! Mam na imię Tomek. Wcześniej przez trzy lata byłem użytkownikiem Grand Scenica 2007r. 1.5 dCi 106KM. Teraz jestem w trakcie zakupu Megane. Pozdrawiam z Kołobrzegu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartman66 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzień dobry. Dopiero przymierzam się do kupna Megane II phI 1.5dci i sobie chcę trochę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinoD Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam jestem Marcin od kilku dni jestem posiadaczem megane coupe z 2000r mam nadzieję że uzyskam tu wiele informacji o nowym autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu91 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Obecnie jestem na etapie poszukiwania Megane II CC dlatego też tutaj jestem. Kiedyś posiadałem Megane I Coupe 2.0 8v ;) Na co dzień zajmuję się zawodowo auto detailingiem /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam Błaszczu Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamorian Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich na tym jakze przydatnym od dawna dla mnie forum ;) po wielokrotnym korzystaniu z Waszej wiedzy i doswiadczen postanowilem wreszcie dolaczyc do Waszego grona moze bedzie okazjia splacic zaciagniety dlug ;) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzd Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam wszystkich Świeżo zakupiona Megane 1.6 16V z 2007 tłumaczy moją obecność na niniejszym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Dzień dobry wszystkim. Do forum przywiodły mnie rozmyślania i wahania związane z zamiarem zakupu Renault Megane. Mam nadzieję, że tutaj moje wątpliwości zostaną rozwiane. Pozdrawiam wszystkich, Rafał Edytowane 10 Lipca 2016 przez Raphael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam wszystkich użytkowników Nie dalej jak dwa tygodnie temu przesiadłem się z Forda Mondeo 2.0tddi 04 rok do Renault Megane grandtour 1.5 dci 10 rok-mam nadzieję , że nie będę tego żałować ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corleone377 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, od kilku dni jestem posiadaczem Megane II ph I 1.5 dci 82KM. Niestety, nasza wspolpraca nie zaczela sie miło co opisałem w odpowiednim dziale, prosze o pomoc :( Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 20 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeszek1916 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam. Od jakiegoś czasu przymierzam się do zmiany pojazdu na większy (powiększenie rodziny) i po obejrzeniu kilku modeli aut, najbardziej do gustu przypadł mi Meagan II Grandtour w benzynie, przyszłościowo raczej pod gaz. Czytam więc forum i szukam odpowiedzi czy przed liftem, czy po lifcie, czy silnik 1.6 czy 2.0 itp, itd :) Kto wie, może na forum ktoś będzie chciał sprzedać ciekawy, zadbany pojazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl86 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Witam, od niedawna posiadacz poczciwej megane i ph2 z 1,6 + LPG. Zaczynamy przygode z francuzka ;) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi