kongos Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam, Od wczoraj jestem użytkownikiem Megane II, z tej przyczyny witam w towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Histe Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam! Od 2 dni jeżdżę Megane Grandtour 1.2 TCe Limited po Wielkopolsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumajunior Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów, jestem posiadaczem Megane Cabrio phII 2001r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zientos40 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam,jestem na etapie poszukiwań Megane III Grandtore Tce. Mam nadzieje z Wasza pomocą poznam bliżej Megankę jak również uda się kupić coś wartego uwagi :) Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Witam Wszystkich !!! Jestem posiadaczem Czarnego Megane IV od 26.10.2016. Wersja Energy Intense 130KM + Pakiet Look 17" Jestem z Piekar Śląskich Pozdrawiam Szmetterling Zdjęciami i opisem swoich aut, chwalimy się w odpowiednim miejscu na forum :!: - Prezes Edytowane 9 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam wszystkich, od tygodnia jestem właścicielem Megane III Grandtour Limited - przesiadłem się z Fiata Bravo II. Mam nadzieję, że Meganka mnie nie zawiedzie :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magikrealista Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem megane I. Dopiero uczę się tego auta i mam nadzieję dowiedzieć się tu o nim jak najwięcej, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camell74 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam wszystkich! Od 4 dni jestem posiadaczem Meganki 1,6 dci 130.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam, tydzień temu nabyłem Megane Grandtour Avantage 1.9 dci Pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pex12 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Megane IV phI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechM-W1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam, od kilku dni wożę się meganą kombi 1.6 B+G. Kupiłem przypadkiem ale już widzę że zostanie na dłużej, może nawet ze dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince1986 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Witam :) od niedawna do naszej rodziny Renault ( bo mamy już lagune II ph I 2004 rok ) dołączyła mała zwinna i wg mnie nawet ładna Megane II pH I 2003 rok 1.6 benzyna 113km KM. Autko zadbane ale poprzedni właściciel trochę namieszał i powycinał większe otwory na nieoryginalne głośniki i mamy wodę w boczkach po większych deszczach :) mam nadzieję że poradzę sobie z tym :) Opisem i zdjęciami chwalimy się w odpowiednim miejscu na forum :!: - Prezes Edytowane 9 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parol Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam kolegów Od niedawna jestem posiadaczem Megane 3. Na razie jestem na etapie przyzwyczajania się do niego :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark001 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Dwa dni temu nabyłem Megankę I Classic phII z silnikiem 1.6 16V. Rocznik 2000r. Przebieg udokumentowany 173 000 km. Pozdrawiam. Edytowane 13 Listopada 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi